Prezentacija modernih tehnika varaličarenja bassa i štuke

SRD

Prezentacija modernih varaličarskih tehnika je u potpunosti uspjela i vjerujem da su svi svi bili zadovoljni. Iako je dan u početku bio dosta tmuran nakon kišne noći što je moguće i ponekog odvratilo od dolaska, skupilo se šezdesetak ludi koji su aktivno sudjelovali u prezentacijama tako da vjerujem da je cijeli koncept pun pogodak. Ponosan sam na svoje kolege iz reprezentacije Mrvu, Pepača i Mazdu koji su stvarno profesionalno obradili svoje teme. Grah je pobrao same hvalospjeve, a u slobodnom ribololovu nakon prezentacija palo je nekoliko lijepih štuka. Gotovo svi su prijavili zbivanja na nezakačive varalice i žabe. Oko doma je poslije ručka atmosfera bila točno kakvu smo priželjkivali. Stara ekipa na ugodnom mjestu u opuštenom prepričavanju priča i anegdota.
Eventu su bili nazočni i predsjednik HŠRS-a gosp. Sever i predsjednik Ribolovnog saveza zagrebačke županije gosp Dubravko Šeketa koji je najavio i dodatno sponzoriranje goriva i sredstva na račun natjecatelja.
Veliko hvala “Slogi” Orešje koji su najveći sponzori bass lige i ovaj puta kao i mnogo puta do sada su nesebično ustupili dom jezero, logistiku i sve ostalo za apsolutno nikakvu naknadu! Treba još i spremati za nama! Pero, Oktalz, Žare, Mirek, Malunec legende ste, a posebna zahvala Kruni na kuhanju turbo graha i slaganju šatora!
Još jednom se u ime Bass reprezentacije i cijele lige zahvaljujem svima što su došli i podržali naš odlazak na svjetsko. Skupilo se dvije tisuće kuna!
Mislim da smo uspjeli u naumu promocije i popularizaciji bassolova i modernih tehnika varaličarenja i nadam se da će ovaj event postati tradicija – za sljedeću godinu je već dogovoren seminar od Kamenog što definitivno nećete htjeti propustiti!)
Sad krećemo sa ozbiljnim pripremama za SP….